wp31da940b.jpg
wp33de1def.png
wp55684dc1.png
wpd7c6210a.png
wp3d9a4aff.png

Waarom komt u naar mij?

 

In onze winkel voeren we het breedste assortiment voor mammacare in Nederland. U slaagt vaak de eerste keer.

Contact

Metingen zijn alléén op afspraak, zodat ik u rustig kan helpen! U kunt me bellen of mailen.  

 

Bezoek van de zaak in Alblasserdam is mogelijk op alle dagen. Ik ben er niet altijd, dus wilt u eerst even contact opnemen.

 

Newtonweg 16

Alblasserdam

T:  06 - 14118765

E:  info@carespeciaal.nl  

meer

© 2013 Care Speciaal

wpb0c120be.png

Care Speciaal

• Mammacare adviseur

 

• Topkwaliteit in haarwerken

 

• Groot assortiment mode

 

Care speciaal is gespecialiseerd in de verzorging van uw uiterlijk als dat verandert door medische behandeling van borstkanker. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk de gevolgen van uw borstamputatie, een borstsparende operatie of/en bestraling leert inpassen in uw leven. Zorgvuldige aandacht voor het uiterlijk helpt hierbij.

 

Mijn naam is Carry Meier en ik ben een gediplomeerd mammacare adviseur en lever speciale producten. Ik kan u helpen met borstprotheses, met haarwerken en met speciale kleding. Ik kan het u eenvoudig maken door veel rechtstreeks met de verzekering te regelen. Vaak dient u dan alleen rekening te houden met een eigen bijdrage, afhankelijk hoe u verzekerd bent.

 

Ik kom graag bij u thuis zodat wij rustig kunnen kijken wat de beste oplossing is. We zullen dan samen opmeten, kleur bepalen en het model passen.

Ook bent u van harte welkom in de winkel in Alblasserdam. Daar voert care speciaal een groot assortiment protheses, haarstukken en kleding. U bent de gehele week welkom, maar maakt u alstublieft even een afspraak. Mijn metingen zijn namelijk ook op afspraak, want hier nemen we samen zorgvuldig de tijd voor. Belt of emailt u dus even om een afspraak te maken?